Inschrijven

Feest 10 jaar Bultersmekke Assistancedogs

 

Ik kom graag op 20 mei naar het feest van 10 jaar Bultersmekke Assistancedogs.

Naam cursist Bultersmekke Assistancedogs:*
E-mailadres:*
Mobiele nummer:
Naam van de persoon die met mij meekomt:
E-mailadres van die persoon:
Mobiele nummer van die persoon:
Extra gasten:
Naam/namen extra gasten:
Toegang extra gasten:*

* invullen noodzakelijk

Na versturen van dit formulier ontvang je in jouw mailbox een kopie van de aanmelding. In de eerste week van mei ontvang je nadere gegevens, waaronder een routebeschrijving.

 

    

 

 

                     
 
         
 
26 november Informatie- en intakedag in Utrecht
Op maandag 26 november vindt in Utrecht wederom een ‘informatie- en intakedag’ plaats. Deze dagen blijken in een grote behoefte te voorzien. Tijdens de informatie- en intakedag kunnen mensen die zelf een assistentiehond willen opleiden, persoonlijk kennismaken met Bultersmekke Assistancedogs. Daarnaast zijn er individuele intakegesprekken met Joop Mekke, Frijke Dijkstra en Erika Bulters.

 
     
        
 
Elf nieuwe trotse geslaagden
13 September ontvingen Bultersmekke-cursisten uit handen van hun instructeur het diploma als bewijs van het behalen van de teamtest en daarmee van de certificering van hun assistentiehond. Figuurlijk en letterlijk een zonnige dag. Bijzonder waren de toespraken van cursisten en instructeurs. Het leek wel te zijn afgesproken. Vrijwel iedereen benadrukte het werken vanuit rust. Essentieel voor een effectieve samenwerking met je assistentiehond.

 
     
        
 
Méér dan 100.000 kilo doppen
Deze maand bereikte de Nationale Doppenactie een prachtige mijlpaal. De 100.000ste kilo plastic doppen werd bij de recyclaar aangeleverd voor de opleiding van assistentiehonden door Bultersmekke Assistancedogs. Per juli staat de teller op 108.504 kilo. In totaal is er bijna 20.000 euro bijeengebracht voor de opleiding van assistentiehonden.