zondag 1 oktober 2017
Maren Schaatsbergen treedt toe tot bestuur
Per 1 oktober maakt Maren Schaatsbergen deel uit van het bestuur van Stichting Bultersmekke Assistancedogs. Het bestuur kiest met haar benoeming voor verjonging van zijn gelederen. Maren (1989) werkt als consultant in de zorgsector. Zij studeerde geneeskunde en internationale bedrijfskunde.

Maren Schaatsbergen zegt "enorm verheugd te zijn om onderdeel uit te maken van Bultersmekke Assistancedogs." Zelf heeft zij een ondeugende labrador, Bram, met wie zij graag het strand of bos opzoekt.

Schaatsbergen: "In mijn kennismaking met de stichting was ik al snel onder de indruk van de manier van werken en resultaten die de instructeurs sámen met de cursist en hond bereiken. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om een bijdrage te leveren aan het opleiden van een groter aantal assistentiehonden. Goed dat de stichting zich inzet voor mensen die voor hun noodzakelijke assistentiehond geen vergoeding ontvangen van de zorgverzekeraar."

Assistentiehonden voor veel meer mensen

Als bestuurslid van de stichting wil Maren Schaatsbergen "daar graag aan meewerken. In het dagelijks leven werk ik als consultant in de zorg. Ik studeerde geneeskunde en internationale bedrijfskunde. Met mijn kennis over deze sector en mijn medische achtergrond hoop ik dan ook Bultersmekke Assistancedogs een stap verder te helpen in het opleiden van assistentiehonden voor veel meer mensen voor wie deze voorziening van zo’n grote betekenis is."