dinsdag 23 mei 2017
Bultersmekke start programma fund-coaching
Na een geslaagde pilot afgelopen winter en voorjaar start Bultersmekke definitief met het programma ‘fund-coaching’. Dit programma maakt het voor potentiële cursisten mogelijk het geld bijeen te brengen voor de opleiding van hun assistentiehond.

 

Veel mensen die zich bij Bultersmekke melden, krijgen de opleiding van een assistentiehond niet of slechts gedeeltelijk vergoed. Het programma fund-coaching begeleidt cursisten in het betrekken van hun netwerk voor het bijeenhalen van de benodigde gelden.

De begeleiding is in handen van professionele fondsenwervers. Het programma kent vier modules: verwerven van machtigingen, het benaderen van fondsen, sponsoracties en crowdfunding.

Onlangs zijn de eerste uitnodigingen uitgegaan om deel te nemen aan het programma. Als je ook een uitnodiging wilt ontvangen stuur dan een mailtje naar info@bultersmekke.nl.

Het programma fund-coaching is een vervolg op de pilot ‘fondsenwerving en crowdfunding’ die in november 2016 van start ging. Inmiddels is voor een groot aantal deelnemers aan de pilot de bekostiging van hun assistentiehond rond.
 
Eigen kracht
 
Met introductie van dit programma verzorgt Bultersmekke twee programma’s: team-coaching en fund-coaching. Beide programma’s gaan uit van de kracht van de cursist. Bultersmekke begeleidt de cursist in het opleiden van de assistentiehond en desgewenst in het bijeenbrengen van de benodigde financiële middelen.
 
Informatiebijeenkomst
 
Op 18 september van 14u00 tot 16u00 is er een informatiebijeenkomst voor mensen die willen onderzoeken of het programma fund-coaching voor hen een goede manier is om de kosten van de opleiding van de assistentiehond bijeen te brengen. Professionele fondsenwervers vertellen hoe het programma werkt en wat er bij komt kijken. De bijeenkomst is in september in Utrecht. Meer informatie en aanmelding via j.mourits@stichtingbultersmekke.nl