ANBI

Stichting Bultersmekke Assistancedogs is door de Belastingdienst erkend als ANBI. Dat betekent dat donateurs aan de Stichting de donatie kunnen aftrekken van hun belastbaar inkomen. Daarnaast zijn er fiscale voordelen bij het doen van een (meerjarige) schenking aan de Stichting en/of de Stichting betrekken bij de erfenis.
ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling.

Uw giften, schenkingen en bijdragen vanuit erfenissen komen geheel ten goede aan de opleidingen van assistentiehonden voor mensen die geen gebruik kunnen maken van vergoedingen door zorgverzekeraars, overheden of instanties.

Voor informatie en contact: Secretaris van de Stichting Joep Mourits
06 5536 4842 of j.mourits@stichtingbultersmekke.nl.

Het fiscaal nummer (RSIN) van de Stichting: 820 709 633

Jaarverslagen Stichting Bultersmekke Assistancedogs

Beleidsplannen Stichting Bultersmekke Assistancedogs

Oprichtingsstatuten Stichting Bultersmekke Assistancedogs

Landelijke estafette bij 10 jaar Bultersmekke Assistancedogs
In mei dit jaar is het 10 jaar geleden dat Erika Bulters en Joop Mekke besloten samen de opleiding van assistentiehonden anders aan te pakken. 10 Jaar is een mooie mijlpaal. Nog mooier is dat bijna 200 cursisten hun eigen hond hebben opgeleid tot een officiële assitentiehond. Dat wordt gevierd. En wel met een landelijke estafette voor de toegang van assistentiehonden.

Feest in Kerkwijk! Negen geslaagde teams
30 november in Kerkwijk. Een feestelijke diploma-uitreiking. Vergezeld van ouders, familie en vrienden namen zeven cursisten trots het certificaat in ontvangst. Bewijs van het succesvol afronden van het programma teamcoaching bij Bultersmekke Assistancedogs. Grote klasse! De namen van geslaagden en hun gecertificeerde assistentiehonden op de foto: Mirjam en Levias; Noah en Bliss; Wendy Bloemhof en Mellow; Edwin Leenards en Nahla; Linda Mons en Yip; Resie Oude Luttikhuis en Kweenie; Aad Lok en Remy.

Tweede informatie- en intakedag 29 januari volgeboekt
Op maandag 29 januari vindt de tweede ‘informatie- en intakedag’ van Bultersmekke Assistancedogs plaats. Na de succesvolle eerste dag in het najaar is nu ook de tweede dag volgeboekt. In de loop van januari maken we bekend wanneer de volgende dag wordt gehouden. Tijdens deze dag kunnen mensen die zelf een assistentiehond willen opleiden, persoonlijk kennismaken met Bultersmekke Assistancedogs. Daarnaast kunnen aspirant-cursisten individuele intakegesprekken voeren met Joop Mekke of Erika Bulters.