donderdag 11 januari 2018
Landelijke estafette bij 10 jaar Bultersmekke Assistancedogs
In mei dit jaar is het 10 jaar geleden dat Erika Bulters en Joop Mekke besloten samen de opleiding van assistentiehonden anders aan te pakken. 10 Jaar is een mooie mijlpaal. Nog mooier is dat bijna 200 cursisten hun eigen hond hebben opgeleid tot een officiƫle assitentiehond. Dat wordt gevierd. En wel met een landelijke estafette voor de toegang van assistentiehonden.

Onder de cursisten van Bultersmekke Assistancedogs is het idee ontstaan om rondom het tienjarig jubileum jubileum een landelijke estafette te organiseren waar alle cursisten aan mee kunnen doen. Een estafette die tot doel heeft om aandacht te vragen voor de toegankelijkheid van mensen met assistentiehonden. 

Negen dagen

Het idee is dat cursisten met een eigen gekozen vervoersmiddel deelnemen. Dat kan lopend maar ook met fiets, handbike, auto, openbaar vervoer of een ander vervoersmiddel. De route wordt samengesteld aan de hand van de opgaves van de cursisten zelf. De estafette doet in negen dagen alle provincies aan, start in Zuid-Holland en eindigt met een feest op Eerste Pinksterdag in de provincie Utrecht.

Mail voor nadere informatie: estafette@bultersmekke.nl